Een spraypark, wat is dat?

Een spraypark, nooit van gehoord denkt u bij uzelf. Wat is nu precies een spraypark? Is het een goed of een slecht iets? Ik ga het jullie duidelijk maken. Sprayparks zijn parken die gebouwd zijn om in te zwemmen. Het is leuk als familie uitje. Ga daarom met uw kind naar het spraypark, een hoop plezier is dan echt gegarandeerd. U heeft het ook echt naar uw zin en u voelt zich weer als een jonge puber. Wij wensen u veel plezier met het lezen van onze blogtekst of -artikel. Wij hopen dat u als lezer er iets aan heeft.

 

Kinderen daar draait het om!

 

Een spraypark is een waterpark voor kinderen die al een beetje kunnen zwemmen. Kinderen en plezier zijn vaak van belang van ouders of jonge ouders. Het water in zo’n park wordt op de vloer gespoten en direct met buizen weer afgevoerd. Alle parken hebben net alleen een zwembad maar ook leuke attracties. Daarom wordt zo’n zwembad ook wel een Splash Area genoemd. Het is altijd een natte en leuke bedoeling in zo’n park. Genieten voor jong en oud. Als u niet wilt zwemmen kunt u heerlijk genieten op een luchtbed met een hapje eten en een lekker bakje koffie.

 

Wanneer wordt een park een spraypark genoemd?

 

Als een waterpark de naam spraypark krijgt voldoet het aan bepaalde eisen en locaties die ga ik hieronder verwoorden:

– In openbare ruimtes zoals een park
– In zwembaden
– Bij campingparken en bungalowparken
– Bij speeltuinen en recreatieparken
– Bij kinderdagverblijven en zorgboerderijen en zorgplekken
– Bij hotels

 

Waarom zijn sprayparks populair?

 

Voor kinderen en peuters is een spring echt genieten. Daarom is het leuke om jonge kinderen kennis maken met deze vorm van ontspannen. Het is vooral populair in een hete zomerdag. Door de activiteiten verschijnt er al gauw een glimlach om het gezicht van een kind. Dat gun je ieder kind.

Wij hopen dat u ons blogartikel interessant vondt en wij wensen u veel plezier op onze blog en site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *