Duurzaam en chique: bamboe vlonderplanken

Bamboe vlonderplanken

Wil je graag een mooi houten terras in je tuin of op je balkon? Denk dan eens aan bamboe vlonderplanken. In Nederland is het materiaal bamboe nog niet zo bekend, terwijl het erg duurzaam en sterk is.

In de tuin zijn bamboe vlonderplanken ook heel geschikt voor het aanleggen van een vlonder rondom een zwembad. Het is sterk materiaal dat weinig vocht opneemt en daardoor lang meegaat. Maar bamboe is niet alleen mooi voor buiten, ook binnen kun je het toepassen, bijvoorbeeld als vloer. Of heel verrassend: als wandbekleding, een echte eyecatcher!

Van nature zijn vlonderplanken van bamboe vrij donker van kleur. Maar op VlonderPlankenWinkel.nl zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Deze online winkel heeft verschillende tinten in het assortiment en ook in uitvoering is keuze. De bamboe vlonderplanken hebben namelijk aan beide kanten een ander profiel. Zo kies je zelf welke kant naar boven komt te liggen en bepaal je dus zelf de uitstraling van je terras.

Merken

Op VlonderPlankenWinkel.nl kun je terecht voor de topmerken op het gebied van bamboe vlonderplanken: aMbooo en MOSO. De planken van aMbooo zijn er in twee warme kleuren ‘Coffee’ en het donkere ‘Espresso’. Daarnaast zijn deze planken verkrijgbaar zonder profiel, een brede ribbel en een zogenaamde Franse profiel. Laatstgenoemde heeft een afwisseling tussen fijne ribbels en een brede gladde ribbel. Weet u wel welke kleur u wilt, maar nog niet of het met of zonder profiel moet zijn? Geen probleem, de planken hebben aan de ene zijde geen profiel en aan de andere zijde wel. Zo kunt u dus op het laatste moment bij het leggen van de planken nog een keuze maken welke zijde u naar boven legt.

Dit is ook het geval bij de bamboe planken van MOSO. De bevestiging van de planken is relatief eenvoudig met speciale clips. Ook dit materiaal kunt u online bestellen via VlonderPlankenWinkel.nl. Om uw vlonder helemaal compleet te maken, kunt u bovendien alle onderhoudsmiddelen en materialen bestellen bij deze online winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *